Smykker fra Maanesten

ABOUT LOSING, GETTING, AND KEEPING FRIENDSHIPS…

IMG_0563_Fotor_Collage

Mmmh.. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal starte dette indlæg eller hvad jeg egentlig vil sige med dette indlæg.. Men ja.. Jeg har i dette skoleår både fået, forbedret og mistet nogle venskaber. Nogle personer som jeg aldrig troede skulle være en del af mit liv, er blevet det igen og nogle som jeg aldrig troede, at jeg skulle miste har jeg mistet. Eller måske er at “miste” det forkerte begreb fordi, at jeg har ikke mistet nogle venner men jeg har måske indset, hvilke venner som altid vil være der for mig og derefter har jeg koncentreret mig om at være sammen med de personer. Jeg har efter en tid med drama og konflikter kommet frem til at jeg kun vil bruge tid på dem som faktisk betyder noget for mig fordi, at en ven som altid er klar til at “vende dig ryggen” er ikke en rigtig ven.

Men man kan som ven, kæreste, søskende, forældre m.m. selvfølgelig begå fejl. Alle mennesker laver fejl og det er vigtigt at huske på. Men når den samme fejl bliver gentaget adskillige gange, skal man måske overveje venskabet en ekstra gang. Men her snakker jeg om en alvorlig fejltagelse som er blevet gentaget MANGE GANGE. Jeg synes næsten altid at alle mennesker fortjener en “second chance” fordi, at alle mennesker begår fejl og sådan er livet bare..

IMG_0563_Fotor_Collagefg

I et venskab kan man sagtens diskutere og skændes, men man tilgiver stort set altid den anden person fordi vi har tillid til den person. Men det værste er at miste tilliden til hinanden fordi, at det ødelægger alt! Tilliden til en person er et fundament for et venskab. Tillid opstår når at man deler hemmeligheder, personlig information og de tanker vi gør os om andre mennesker. Hver gang vi fortæller disse ting til en anden viser vi tillid til, at den anden ikke vil afsløre os eller bruge sin viden i mod os.

IMG34_4072_Fotor_Collage

Jeg ved, egentlig ikke helt hvad jeg vil sige med dette indlæg. Det har været nogle tanker jeg har gået med i et stykke tid og jeg følte for at dele dem med jer. Mit budskab med dette indlæg er, at man skal huske at værdsætte de mennesker som gider at bruge sin tid sammen med dig, uden dem ville man ikke have nogle at dele de små hverdags ting eller de ting der fylder meget, eller måske nogle store beslutninger med. Man skal også altid huske at gøre plads til sine venner. Det kan i nogle perioder være svært fordi, man føler at man har meget at se til, men at være sammen med nogle man holder af gør ens dag meget bedre! Man skal samtid også vælge sine venner med omhu. Nogle mennesker er bare bedre for en end andre. Sådan er det, og sådan vil det altid være.

Jeg har rigtig mange venner som betyder alverdens for mig. Uden dem ville jeg ikke være blevet den jeg er nu. De støtter mig i alt og betyder mere end ord kan beskrive. Derfor er de også på billederne her i indlægget. I skal ikke tro at dette indlæg er negativt fordi, at det er det ikke. Jeg snakker ikke om nogle bestemte personer, men om min erfarring med venskaber og om hvordan man sørger for at de holder forevigt!

IMG_4072_Forttor_Collage

Jeg håber at i har kunne lide dettte indlæg også selvom det er MEGET anderledes end hvad jeg plejer at lave.

– Sofie

   

4 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker fra Maanesten