PÅ DET SENESTE HAR JEG...

6 FLOTTE BUKSEDRAGTER

AFFILIATE: SELECTED // GANNI // MONKI // MADS NØRGARD // SELECTED // YAS

Jeg har egentlig aldrig været glad for buksedragter, fordi jeg ikke har synes, at de har passet til min kropstype. Jeg anskaffede mig dog alligevel en buksedragt fra Arket, fordi den var så utrolig meget mig og jeg elskede pasformen og udtrykket. Nu hænger den i mit skab, og jeg er så glad for, at jeg bestilte den hjem, da det absolut må være en af mine yndlings itemes i min garderobe for tiden. Hele ideen om at buksedragter ikke passede min kropstype, ved jeg ikke hvor jeg har fået fra, fordi de sidder virkelig pænt på min ellers meget lille krop. Grundet min nyeste opdagelse har jeg også valgt, at købe den fine denim buksedragt fra Selected, som jeg glæder mig super meget til at bære. Generelt er jeg bare blevet super vild med buksedragter, hvilket også er derfor, at jeg har fundet nogle af mine favoritter på det ovenstående billede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...