BEAUTY FAVORITTER FEBRUAR 2017

6 FAVOURITE SHOES FROM BOOZT + RABATKODE

befunky-collage

INDEHOLDER AFFILATE LINKS: 1. PUMA // 2. BIRKENSTOCK // 3. BILLI BI // 4. BILLI BI // 5. NEW BALANCE // 6. CONVERSE

Lige nu er det muligt at få 20% på et stort udvalg af sko hos Boozt, og det er den perfekte mulighed for, at få investeret i et par nye fede sneakers eller sandaler til sommeren. Jeg har i noget tid kigget på den meget klassiske Converse sko, fordi den er overalt på Tumblr, og derfor er jeg nærmest blevet helt forelsket igen. Jeg har også overvejet at klikke den hjem et par gange efterhånden. Jeg synes også, at de flotte mules fra Billi Bi ville være utrolig lækre at eje til sommeren. Jeg ved dog ikke, om jeg tør, at springe ud i noget så fancy når sommeren endelig kommer,  men jeg burde virkelig gøre det, fordi de er virkelig elegante og anderledes. Jeg har dog også overvejet, at købe de meget basic New Balance sneakers i hvid. Jeg synes ofte, at man mangler et par ordentlige hvide sneakers i sin garderobe. Lige nu har jeg kun Puma Suede og Vans Old School, og de er begge sorte, og minder meget om hinanden. Jeg kunne derfor godt overveje, at købe de flotte sneakers fra New Balance.

Jeg har virkelig en stor diskussion med mig selv om hvilket par sko jeg burde klikke hjem. Umiddelbart tror jeg, at det bliver de hvide sneakers fra New Balance. Der er i hvert fald utrolig mange muligheder på Boozt, som er værd at udforske, hvis i ligesom jeg “mangler” et par nye sko, støvler eller sandaler.

Tilbuddet gælder ved brug af koden SHOES20, og ved køb over 999 kr. (hvilket jo passer perfekt med prisen til et par nye sko. Hvor heldig har man lige lov at være.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY FAVORITTER FEBRUAR 2017