STATUS OPDATERING

6 budget BAGS

tasker-collage

1/ MANGO  2/ MANGO  3/ BECK SÖNDERGAARD  4/ ASOS  5/ ZARA  6/ BESTSELLER

Jeg har altid haft en kæmpe svaghed for tasker, men det er efterhånden længe siden, at jeg har købt en ny taske, så det er snart tid til at købe en ny. Jeg mangler ofte en billig taske, som jeg kan tage med, når jeg skal i byen. Jeg plejer nemlig bare at bruge min Zadig & Voltaire, men synes at det er en lidt dyr taske at rende rundt med. Jeg kunne godt overveje at købe enten tasken fra Beck Söndergaard eller den lille blå taske fra Mango!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS OPDATERING