PINK FLUFFY FEET

5 TING SOM JEG HAR OPTUR OVER I DAG

image1

… Det gør lidt ondt i selvtilliden, at skulle fortælle, at jeg er blevet totalt fanget af Miley Cyrus nye sang “Malibu”, præcis ligesom alle andre piger i verden :)) Men den er altså virkelig god.

… Jeg har ENDELIG efter lang tids overvejelse fået købt min drømmetaske. Jeg har allerede kigget på den flere gange i dag, og jeg glæder mig ufatteligt meget til at få den i brug. I kan se den på bloggen meget snart!

… Jeg har lige fået læseferie, og har været så “heldig” ikke at skulle til nogle eksamener i år. Jeg har derfor ekstra meget tid til at hygge og nyde vejret, som forhåbentlig snart bliver bedre. Jeg har selvfølgelig nogle årsprøver der skal overstås, og derudover skal jeg op og forsvare min DHO.

… Jeg har endelig fået min pakke fra NA-KD hjem (efter 2 ugers levering, jeg elsker bare postnord), og jeg elsker allerede begge trøjer. Især den med kirsebærerne som minder meget om et design fra Ganni.

… Jeg har i noget tid haft en manglende lyst til at blogge, men jeg er blevet helt hooked på det igen. Sådan er det altid i nogle perioder, men jeg er bare glad for, at pauserne ikke er så lange, som de har været tidligere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK FLUFFY FEET