PERFECT DRESSES FOR SUMMER

5 TING JEG BURDE STOPPE MED

tumblr_nkjz99lxrf1taqdcyo1_500

Jeg køber alt for meget tøj fra Zara. Jeg kiggede mine indlæg igennem sidste aften, og for mange af mine indlæg indeholder sætningen “seneste køb fra Zara”. Jeg burde virkelig snart prøve at udforske andre hjemmesider, og måske drosle ned på mine ugentlige bestilinger fra Zara?

Nogle gange har jeg alt for ondt af mig selv. Det er virkelig forfærdeligt når man tænker tilbage på mine mange nedture over ubetydelige ting. Jeg har intet at have ondt af mig selv over, så jeg burde virkelig tage mig sammen, og droppe undskyldningerne, fordi jeg har ikke et hårdt liv.

Snapchat og generelt andre sociale medier burde virkelig være umuligt for mig at få adgang til, når jeg har alkohol i blodet. Jeg er utrolig god til at poste en masse, de aftener hvor jeg er ude at fyre den af sammen med venner og veninder. Lige i momentet synes jeg, at mine snaps er for fede, og jeg bliver derfor selvfølgelig nødt til at dele dem med verden. Det er bare ikke altid super sjovt dagen efter, når det går op for mig, at jeg er venner med halvdelen af min familie på snapchat. Man burde tro, at jeg har lært af mine fejl, men nej, det bliver ved med at ske. Men lidt grineren er det jo. Men jeg burde virkelig slukke telefonen.

Jeg tænker ALT for meget over små ting, som ikke har nogen egentlig betydning. Jeg kan bruge timer på, at tænke over hvordan jeg skal formulere den rigtige besked, og hvorfor jeg præcis valgte at sige dette til den person, hvilket personen sikkert allerede har glemt. Jeg er godt klar over, at jeg ofte overanalyserer mange situationer, men jeg kan bare ikke lade vær. Dumme mig.

Jeg bruger alt for meget tid på at klage over afleveringer istedet for bare at lave dem. Jeg tror det er et gennemgående problem for mange i gymnasiet, men man burde virkelig bare tage sig sammen, og få dem lavet i stedet for at have ondt af sig selv.

2 kommentarer

 • Det der med at overanalysere, kender jeg bare alt for godt. Jeg ligger ofte og spekulerer på, hvorfor jeg lige sagde dette og ikke dette osv. Total åndssvagt jo, for man kan alligevel ik gøre en skid ved det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Ja det er bare en typisk pige-ting. Ville dog ønske, at man kunne skrue lidt ned for det engang imellem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT DRESSES FOR SUMMER