MINE 5 MEST LÆSTE INDLÆG I 2017

5 HØJDEPUNKTER FRA ÅR 2017

2018

USA.. Som i nok allerede ved, var jeg i sommers i USA med min familie. Vi kørte op af østkysten, og fik derfor set virkelig mange forskellige byer og stater. Det var en virkelig fed oplevelse, som jeg ville elske at gøre igen! I kan læse lidt nærmere om Miami, Orlando eller New York, ved at klikke på de forskellige links.

Skanderborg festival.. Nok bedre kendt som Smukfest, var en virkelig fed oplevelse i 2017. Det var første gang jeg var på festival, og jeg havde ikke regnet med, at jeg ville være festivalstypen, men det var virkelig fedt! Jeg har også allerede bestilt partout til smuk18, og jeg glæder mig sindsygt meget (Britney Spears er på programmet, og det bliver for vildt!!).

Island.. Jeg var i efterårsferien på Island i en uge med min bedstefar og faster. Det var en oplevelse helt ud over det sædvanlige! Jeg har aldrig oplevet så smuk natur, og det var virkelig et meget anderledes samfund at leve i, men på den gode måde! Det er bestemt et sted, som jeg gerne vil besøge igen på et tidspunkt!

Looklab.. Januar 2017 blev Looklab lanceret under Bloggers Delight, og det har givet mig denne store mulighed for at premium blogge ved Bloggers Delight. Jeg er virkelig taknemmelig for et godt netværk, søde bloggerveninder og muligheden for at samarbejde med andre brands. Looklab har været et stort skridt for mig, og jeg har nydt det hele vejen igennem. Jeg er spændt på hvad 2018 vil bringe på bloggens vegne!

Gymnasiet.. Selvom gymnasiet er hårdt til tider (specielt 2g), så er det virkelig det hele værd. Især i 2017 har man virkelig kunne mærke, at det er et sted som jeg nyder at tilbringe min tid. Jeg har fantastiske venner og veninder, og det sociale er fuldkommen fantastisk. Jeg glæder mig så meget til endnu et år på RiG!

Generelt har 2017 været et helt fantastisk år, men jeg glæder mig også overdrevet meget til at se hvad 2018 bringer! Jeg håber at i alle har haft en god nytårsaften, og glæder jer til at følge med på bloggen i 2018. Må det blive et vildere år end 2017!

xx Sofie

2 kommentarer

 • Frederikke

  Hvad er kunsteren / mærket på plakaten eller det et billede? Ret fint nemlig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Jeg har faktisk bare fundet billedet på Tumblr, men du burde kunne finde det på min Tumblr også (sofiekucken.tumblr.com) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 5 MEST LÆSTE INDLÆG I 2017