STATUS PÅ BLOGGEN FREMADRETTET

3 OPTURE I 2018

Rejser og oplevelserne som følger har bestemt været en af de bedste ting i 2018. Jeg synes selv jeg har været meget ude at rejse på trods af skolen og arbejde. Jeg har været i London (to gange), Washington D.C, Italien, Frankring, Monaco, Kina og Hong Kong. Jeg føler mig virkelig heldig og beæret over at jeg har haft muligheden for at opleve så mange forskellige lande i 2018. Der er bare noget helt specielt ved at opleve nye kulturer og mennesker.

Gymnasiet har virkelig været en fed tid i 2018. Gymnasiet har som altid været udfordrende, lærerigt og fyldt med gode oplevelser, men sådan har jeg haft det igennem hele min gymnasietid, så det er ikke kun skoletiden i 2018 som har været god. Det er helt surrealistisk at jeg bliver student til sommer, og allerede tanken om ikke at skulle gå på gymnasiet længere får mig til at savne det hele. Derfor skal man virkelig huske at nyde sin tid i gymnasiet, fordi det er helt fantastisk at være sammen med mennesker man elsker, og sammen prøve forskellige grænser af og gøre sig klogere på livet.

Kærlighedslivet har også blomstret det seneste år. Jeg har som tidligere fortalt her på bloggen fået en kæreste, og det har bestemt også været en af de bedste ting ved 2018. At have en person man elsker så meget er bare en helt fantastisk følelse, som mange efterhånden godt kender, og derfor nok også forstår. Mere er der vidst ikke at sige ;))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ BLOGGEN FREMADRETTET