THURSDAY TUNES 12.0

3 GODE PODCAST ANBEFALINGER

tumblr_o6fxoph1ui1tn6jt3o1_500

Jeg er begyndt at lytte en del til podcasts, og det er virkelig noget, jeg skulle have begyndt med for laaaaaang tid siden! Det er utrolig underholdende, inspirerende og nogle gange også belærende. Der er så mange forskellige podcasts, men i dette indlæg anbefaler jeg mine tre yndlings for tiden.

I seng med Nova… Er klart min favorit. Det er en utrolig underholdene podcast, som berører emner under bæltestedet, hvilket er sjovt at høre andre snakke og diskutere omkring. Emnerne når nogle gange min flovhedsgrænse, men det er utrolig belærende og underholdene på samme tid.

Mads og Monopolet… Skal selvfølgelig også nævnes. Hvorfor er det så underholdende at høre om andre folks problemer og iagttagelser? Det ved jeg virkelig ikke, men det er det bare. Jeg elsker, at det er en blanding af seriøse og useriøse problemstillinger, og jeg nyder at høre andre folks meninger og løsninger til problemerne.

Hverdagsminimalisme… Er en lille serie lavet af bloggeren Mia Gardum. Jeg har aldrig selv fulgt hendes blog eller sociale medier, men jeg faldt over podcasten, da jeg kiggede rundt på appen, og er blevet utrolig inspireret af hendes tanker og holdninger. Det er en lille sød serie, og jeg tror kun, at der er fem afsnit, men den er virkelig hyggelig og meget inspirerende. Det var også hende, jeg blev inspireret af til at rydde fuldstændig ud i min garderrobe, og det har virkelig hjulpet mig med tøjkrisen om morgenen. Bestemt værd at lytte til!

 Alle podcasts kan findes på Apples podcast app 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY TUNES 12.0