MAN KAN IKKE FÅ FOR MEGET GLIMMER

20% PÅ NYHEDER OG UDSALG PÅ BOOZT!

befunky-collage

INDEHOLDER AFFILATE/REKLAME LINKS: Ganni, STRIK   Signature, BUKSER    Ganni, T-SHIRT   Mango, LÆDERJAKKE   Samsøe Samsøe, STRIK   Baum Und Pferdgarten, TRØJE   Designerens Remix, STRIK   Baum Und Pferdgarten, SWEATSHIRT 

I kan lige nu få 20% på alle nyheder- og udsalgsvarer på Boozt. Jeg har virkelig overvejet om det er i dag, at jeg skal købe striktrøjen fra Ganni, som jeg efterhånden har ønsket mig i noget tid. Derudover kunne jeg virkelig godt tænke mig trøjen fra Baum Und Pferdgarten. Jeg elsker detaljen med lynlåsen og farvekombinationen. Generelt er der bare en masse procenter og spare, og jeg har virkelig lyst til at købe alle ovenstående ting på collagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN KAN IKKE FÅ FOR MEGET GLIMMER