GALLAKJOLER

14/02-19

skjorte, MANGO // bukser, MANGO // sandaler, BIRKENSTOCK

Mange spurgte ind til mit outfit på mit seneste Instagram billede, og derfor vil jeg lige dele links og billeder på bloggen. Jeg elsker virkelig bukserne fra Mango, fordi de sidder helt vildt godt, hvilket ikke er noget jeg er vant til med bukser. Jeg har altid rigtig svært ved at finde bukser grundet min højde og drøjde, og derfor blev jeg lykkelig, da jeg prøvede disse og pasformen var perfekt. Derudover elsker jeg farvesammensætningen på hele outfittet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLAKJOLER