1 BLAZER 4 UDTRYK

10 FAVORITTER FRA MOODINGS + RABATKODE

befunky-collage

INDEHOLDER AFFILATE/REKLAME LINKS: 1. HAY, spejl // 2. SKANDINAVISK, duftpinde // 3. AYTM, globe vase // 4. HAY, sengetæppe // 5. NORMANN COPENHAGEN, bakkebord // 6. Meraki, body lotion // 7. HAY, wooden hand // 8. HAY, pude // 9. House Doctor, gulvtæppe // 10. VERTIPLANTS, vægkrukke

Endnu engang er det muligt for jer at få store besparelser på Moodings. Jeg har derfor fundet mine 10 favoritter fra deres hjemmeside. Sidste gang Moodings havde tilbud, købte jeg det super flotte gulvtæppe fra House Doctor. Jeg har også længe ønsket mig bakkebordet fra Normann Copenhagen, men det må blive engang, når jeg skal flytte hjemmefra om laaaaang tid.

Koden “BD25” giver jer 25% på alt på Moodings (dog undtaget Gubi og Oliver Furniture) 

Udsalget er gældende fra Fredag 00.01 til søndag 23.59.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 BLAZER 4 UDTRYK